Hoofdinhoud
inside our product banner

ONZE PRODUCTEN ONDER DE LOEP

Wij verbinden ons ertoe de kwaliteit, de doeltreffendheid en de veiligheid van onze cosmetische producten te garanderen. Omdat we weten dat uw schoonheidsritueel belangrijk voor u is, en dat het vooral een kwestie van vertrouwen is, stellen wij alles in het werk om u de antwoorden te geven op de vragen die u heeft over onze producten en ingrediënten. Deze website is voor u gemaakt en zal mettertijd evolueren op basis van uw feedback. We zullen er voortdurend naar streven het te verrijken met nieuwe inhoud die uw vragen beter beantwoordt.

ONZE BESTE INGREDIËNTEN

DE INGREDIËNTEN DIE WIJ GEBRUIKEN

De ingrediënten die wij gebruiken, zijn naar behoren goedgekeurd door de strengste voorschriften die er zijn, en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen. Zij hebben altijd een essentiële functie of doel in onze producten. De ingrediënten waaruit onze producten zijn samengesteld, of ze nu van natuurlijke of synthetische oorsprong zijn, kunnen bijvoorbeeld bijdragen tot hun doeltreffendheid, conservering, textuur, kleur of geur.

ONZE VERBINTENISSEN

OURIKA GARDENS

Collectief de wonderen van de natuur oogsten en tegelijk de plaatselijke vrouwengemeenschappen steunen voor een duurzamere toekomst.

MAATSCHAPPELIJKE
VERBINTENISSEN

De strijd om huiselijk geweld een halt toe te roepen.

VERBINTENISSEN AAN HET MILIEU

Elke dag weer onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring